Γαστρονομία
Τα εξαίσια πιάτα με τα ολόφρεσκα προϊόντα και τις «σπιτικές» συνταγές, άψογα εκτελεσμένες με ιδιαίτερο μεράκι και φαντασία, η πλούσια κάβα που αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό μιας γαστριμαργικής απόλαυσης.
Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, καθιστούν τα Κύματα, στη συνείδηση των γευσιγνωστών, ως μια, διαχρονικά, εξαιρετική επιλογή.
Το μενού καθορίζεται ανάλογα με τις πρώτες ύλες της κάθε εποχής, ανανεώνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και περιλαμβάνει γεύσεις ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, χρησιμοποιώντας πάντοτε αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Το παρθένο ελαιόλαδο είναι το μοναδικό λάδι που χρησιμοποιείται.